2012. április 10., kedd

Sapkatitkok - könyvajánló

Régen írtam a blogba.
Az az oka, hogy  nagyobb sebességre kapcsoltam a könyvírásban. Készen is lett.

Update: 2013. december 30-tól a könyv átdolgozott, bővített  változata kapható! Terjedelme is megnőtt, és több mint 10 különböző sapka leírását találod benne!
Az alapkoncepció ugyanaz: tanuld meg a sapka horgolását. Ezt most több részletes sapkaleírás segíti, emellett az "elméleti rész" is bővebb lett.
Ebben a bejegyzésben az aktuális árat látod, a bejegyzés többi részét nem változtattam meg. Az új könyvről új bejegyzés készül! :-)
Sapkatitkok a címe, 37 oldal a terjedelme. A4-es oldalakkal készült e-book.
Mi van benne?
A mellékelt fényképen látható a tartalomjegyzék.
Könyv tartalomjegyzéke


Röviden összefoglalva:
  • sok fontos tudnivaló a sapka horgolásával kapcsolatban,
  • számolások, tippek, tanácsok, javaslatok,
  • sapkaleírások, egy "rendes" sapka, egy beret, és egy szellősebb sapka részletes leírása,
  • mintajavaslatok, ötletek arra, hogyan lehet egy fiúsapkát feldobni, hogy ne csak egyszínű egyráhajtásos pálcás vagy rövidpálcás sapkákat kapjanak.
  • Egy egész fejezet foglalkozik a hibajavítással, hogy ne kelljen kétszer-háromszor újrahorgolnod a sapkát.
  • Mérettáblázat is van benne, igaz, csak a nagyságrendek érzékeltetéséhez, mert azt vallom, nem az a fontos, hány éves a gyerek, akire horgolom a sapkát, hanem az, mekkora feje van, és milyen fazonú sapkát szeretne.
  • Matek is van a könyvben, hogy ki tudd számolni, mennyi az annyi, és mikor kell gyanakodnod, hogy a készülő sapkád egy 3 méteres szoborra is jó lesz, vagy ellenkezőleg...
  • A horgolótűkről is találsz táblázatokat, hogy könnyen meg tudd feleltetni egymásnak a videókon látott, hallott betűket a nálunk használatos számokkal.
  • A fonalakról is van egy kis táblázat, amiből megtudod, hogy melyik vastagsághoz milyen tűt ajánlanak.
A könyvet hasznos számodra akkor, ha valamennyire tudsz horgolni, de a sapkák terén járatlan vagy.
Ha eddig egyszer sem csapott be egyetlen sapkaleírás sem, és fejből elkészítesz bármit, akkor Téged úgysem érdekel ez a könyv, és nem is mondom azt, hogy olvasd el.

Ha szeretnél úgy sapkát horgolni, hogy nem vadászol minden alkalommal leírásra, akkor számodra jó ez a könyv, mert a célom az, hogy megtanuld, hogyan készíts sapkát. A minta másodlagos, a sapka "sapkasága" a fontos. Ha az megy, minták ezrei közül tudsz majd választani könyvekből, fotókról vagy az interneten található modellek, minták közül.

Mindez

 2.900 Ft-ért lehet a tied.

Technikai lebonyolítás:
ha érdekel a könyv, kérlek írj itt, a bejegyzés alatt. Neved, email címed és a számlázási adatok szükségesek. Válaszban megírom a számlaszámot, amire kérem átutalni az összeget, és már most megkérlek, add meg a nevet és címet, akinek és ahová a számlát küldhetem.
A pénz beérkezése után email-ben kapod meg a könyvet, ami pdf formátumban van. Ezt a formátumot a számítógépeden és ahogy tudom, a legtöbb mobileszközön is meg tudod nyitni, el tudod olvasni.
Tehát nem kapsz papíron semmit, mert a könyv elektronikus formátumban van, és interneten küldöm el számodra.
Ha valamit még tudni szeretnél, kérdezz!

2 megjegyzés:

  1. jeleztem a fészen is, de nem kaptam adatokat
    szeretném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huncut üzenetek elbújnak az egyéb üzenetek cím mögé, ha nem ismerős írja. Ez is ott lehet!:-)

      Törlés